Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til


Meeko er den første valpen som er født her til oss, og det at han skulle bli boende her ble bestemt allerde før han ble født. Det har vi ikke angret et sekund på. Meeko er en gledespreder uten like! Meeko er enda bare en liten valp, men vi har rukket og blitt meget godt kjent med han på den lille tiden han har vært sammen med oss.

 

Uansett hvor vi går er aldri Meeko langt unna. Han går i føttene på oss hele dagen og er en veldig trivelig pom. Han elsker å kose, og de få gangene han får komme opp i sengen er det både julaften og bursdag på en gang.

 

Det å være med ut på tur er også veldig stas. Da er han i sitt ess og freser avgårde sammen med de voskene hundene. Det å gå i bånd har aldri gjort han noe som helst. Han er faktisk den første av alle hundene vi ikke har mått lære å gå i bånd, det har gått helt av deg selv fra dag en. Utrolig praktisk!

 

Meeko er utrolig lærevillig, og vi har allerede begynt å trene til fremtidige utstillinger. Han tar ting veldig fort og vi håper han skal bli en liten utstillingstjerne med tiden.

 

 

 

 

Kaisa

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Lilli

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Turbo

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Timon

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Meeko

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie