Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

Timon ca 9 uker gammel


Timon flyttet hjem til oss den 1 Februar 2010. Han er den første han hunden jeg noen gang har hadd å jeg må si jeg gleder meg noe helt enormt til å oppleve noe annet enn bare tisper.

 

Timon er en utrolig hyggelig liten herremann. Han har utrolig mye pels og han har ett helt utrolig nydelig hodet. Han vet å si ifra når han mener noe burde vært anneledes og det er ikke bare å komme her og komme her. Det å bli stengt inne er jo langt ifra noe kult, det er jo tross alt mye mer givende å springe rundt å gjøre røverstreker.

 

Timon er den første hann hunden jeg noen gang har hatt mer kontakt med enn å passet i noen dager, så med Timon kom det helt andre opplevelser med det å ha hund inn i livet. Jeg var ikke vant til markring inne, og heller ikke det å være på tur med hunder som må markere ute. Det å få kjennskap til et nytt kjønn på hundefronten har igrunn bare vært helt supert, til tross for litt tissing her og der. Jeg vil igrunn si at Timon er den beste kanidaten til å vise meg hvordan hann hunder fungerer og med Timon i hus er ikke lysten på flere hann hunder blitt noe mindre.

 

Jeg gleder meg kjempe masse til å både stille Timon og ikke minst alt det andre vi skal oppleve sammen. Vi har allerde oppdaget att han er en liten kosebamse så sofakosen skal vi nok få mer enn nok av tenker jeg

 

For å se flere bilder av Timon kan du trykke HER.

 

Kaisa

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Lilli

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Turbo

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Timon

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Meeko

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie