Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

 

 

 

 

MOR : Drops av Champagne av Machiggian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAR : N UCH Ta Bozi`s Narvestad

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Drops av champange av Machiggian (Kaisa) og NUCH Ta Bozi`s Narvestad (Oskar) ble parret to ganger, første parring var den 1.mai. Denne gangen hang de i 15 minutter. Den andre parringen var den 3.mai og også denne gangen hadde de ett heng på 15 minutter. Kaisa var på dag 11 og dag 13 i løpetiden disse dagen og sto bra for Oskar begge dagene.

 

De neste ukene så vi store forandringer på oppførselen til Kaisa. Hun ble mye roligere enn hun pleide å være. Hun kastet opp en del, og da særlig om morgenene. Hun ville ikke ha maten sin rundt 23 og en liten uke etter det, så da måtte vi friste henne med å kjøpe vom og hundemat, noe som ble satt stor pris på.

 

Den 30 mai var vi til dyrlegen og fikk konstatert drektighet, og den 23 juni var vi på røntgen. Det ble konstantert at det var èn valp, og selv om vi hadde håpet på to så ble vi selvfølgelig veldig glade for at parringene hadde vært vellykket.

 

Klokken 22.00 den 1 juli begynte Kaisa å bli urolig, og vi kunne se at fødtselen var i gang. Klokken ca kl 03.00 kom vannposen ut og vi trodde ting ville gå greit, der tok vi desverre grundig feil. Fødselen endte med keisersnitt ca kl. 10.00 fredag den 2 juni på Byåsen Dyrehospital ettersom valpen var for stor til at Kaisa kunne få den ut ved egen hjelp.

 

Resultatet var en frisk og veldig sprek liten gutte valp. Både Kaisa og valpen har det veldig bra og etter det første døgnet har valpen lagt på seg hele 9g selv om melkeproduksjonen til Kaisa ikke har kommet helt igang enda.

 


For flere bilder se albumet til Meeko

 

18 dager gammel

 

11 dager gammel

 

5 dager gammel

 

En dag gammel  

 

 

 

Magebilder

 

Vektoversikt lillegutt

Nyfødt    - 121g

1 dag      - 130g

2 dager   - 148g

3 dager   - 167g

4 dager   - 188g

5 dager   - 200g

6 dager   - 220g

1 uke       - 231g

2 uker      - 340g

3 uker      - 420g

 

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie