Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

 

MOR : Look At Me Im Gorgeous

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAR : Kaliti Pom`s A Boy To Remember

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Look At Me Im Gorgeous (Lilli) og Kaliti Pom`s A Boy To Remember (Meeko) ble parret 3 ganger. Første parring var den 10 Juni, da med ett heng på ca 15 minutter. Andre parring 11 Juni med et heng på ca 25 minutter å siste parring den 12 Juni med ett heng på 15 minutter. Lilli var da på dag 13, 14  og 15 i løpetiden. Vi tok progesteron prøve på Lilli 10 Juni, før parringene, og svaret på denne viste at hun da var på de helt riktige dagene for parring.

 

16 Juni ser vi tegn til at Lilli har mer utflod enn normalt, hun har også fått mer utstående patter. Lilli er generelt mer trøtt alerede 2 uker etter første parring. Hun ligger å sover nesten hele dagen, og det er en forandring i atferden.

 

Etter å ha kjent på, samt fått flere andre til å kjenne på Lilli har vi funnet ut at hun venter to valper. Om dette stemmer vil vise seg når vi skal på røntgen rundt begynnelsen på August.

 

Fødselen startet med at Lilli vekket meg når vi sov natt til Onsdag 10 August. Jeg trodde ikke helt på at det var noe på gang enda ettersom det var null pesing, så etter en liten tur ut for å tisse gikk vi å la oss nepå en halvtimes tid før jeg forsto at det ikke var noe poeng å prøve å sove mer. Vi sto opp, fikk gjort istand alt vi trengte ti fødselen og satte oss til for å vente.

 

Etter bare 1.5 timer etter at vi sto opp så jeg forsterposen på den første valpen og bare noen minutter etter var den ute. Det var en frisk og rask tispevalp på 112g. Lilli stelte kjempe godt med den fra første sekund og var helt klart veldig stolt.

 

Vi satte oss ned for å vente på nummer to, men den så ikke ut til å ville ut. Fødselen stoppet helt opp og etter 4 timer med venting dro vi til vetriner for å prøve med oxitosin. Ikke den heller gav noe virkning, så litt over klokken 08.00 ble det bestemt at vi skulle ta keisersnitt.. Ikke helt den drømmefødselen jeg hadde håpet på, men ut måtte jo nummer to også.

 

Jeg satt på venterommet i en liten time med den førstefødte valpen inni genseren. Etter en liten time kom vetrineren ut og så at det hadde gått helt flott med både valp nummer to og Lilli. Valp nummer to var også en tispe, denne på 98g. Mye mørkere enn storesøsteren sin.

 

Jeg tok med meg den lille familien hjem igjen, og når vi kom hjem igjen var det bare stas. Lilli stelte med valpene, og valpene var rolige imellom spisingen og vaskingen. Et perfekt kull ble det iallefall!

 

 


Jente nummer to, to uker gammel

 

Jente nummer 1, to ukr gammel

 

Begge prinsessene en uke gamle

 

Jente nummer to, 98g

 

Jente nummer en, 112g

 

Lilli med sine to prinsesser bare noen timer gamle

 

 

A-Kull

 

Vektoversikt

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie