Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til


Lilli ble hentet hjem til oss på kvelden den 28 juli 2009, nesten nøyaktig ett år etter att Kaisa ble født. Lilli er en herlig liten frøken. Hun er høyt å lavt til enhver tid, og når jeg da sier høyt så mener jeg høyt. Hun er en spretten liten frøken som jeg nesten er overbevist at hun har en dose kanin i genene.

 

Lilli er lærevillig og har en utrolig herlig personlighet. Hun har verdens herligste ansikt og man kan ikke annet enn å falle for det vakre utsende hennes når hun kommer hoppende opp i senga å vekker oss om morgenen

 

Lilli elsker å gå tur. Da er hun i sitt ess. Jo lenger jo bedre. Jeg tror ikke det går ann å få denne hunden sliten.

 

Gleder meg masse til å se hvordan snuppa gjør det når vi skal prøve oss i juniorklasse i år.

 

Lilli er også på god vei mot å begynne å konkurere i agility. Hun elsker å trene agility. Med litt mer erfaring under halsbåndet så blir det utrolig spennende å se hvordan hun gjør det der også etterhvert. Hun er utrolig rask og spretten, så jeg er ikke i tvil om at hun kan nå langt der.

 

Det at det ikke er så mange andre pommer som er med å konkurerer i agility gjør det nesten enda mer morsomt at Lilli er såpass spretten å flink som hun er. Det er mange som tror pommer er veskehunder og ikke kan brukes til noe som er morro. På kursene har andre deltakere ledd og hvisket seg imellom ved første møte. Men det ble fort stopp på det når de fikk se henne i action. Dette er også litt av motivasjonen for å trene agility.

 

Får å se flere bilder av Lilli kan du trykker HER.

 

 

Kaisa

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Lilli

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Turbo

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Timon

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Meeko

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie