Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

 

Turbo er en liten Prazsky Krysarik (Tjekkisk Rottehund) som flyttet til oss 28 Januar 2011. Turbo har fått navnet sitt ut ifra hvordan hun oppfører seg, og hun lever opp til navnet hver eneste dag. Hun spretter opp og ned stort sett hele tiden hun er våken, og selv om hun har ett energinivå som er langt over pommene er hun også en kosehund diluks. Hun elsker å ligge i fanget å kose, og sovner som regel kort tid etter hun har kommet opp i ett fang. Hun er ikke så tøff i trynet ovenfor ander hunder enn de hun er vant med, men hun blir fort varm i trøya. En herlig liten frøken.
 
Grunnen til at vi valgte å prøve en annen rase en pomeranian denne gangen er blant annet at vi kan tenke oss å ha to raser å stille når vi drar rundt på utstillinger, men også at Marius kan tenke seg å ha en hund med litt mer fart i når han trener agility. Når vi så oss om etter en rase nummer to og kom over Tjekkisk Rottehund falt vi pladask, og når vi i tilegg fant en oppdretter som bor ikke så langt unna oss slik av i kunne følge opp valpen fra hun var 3.5 uker var det jo bare helt supert. Vi gleder oss masse til å bli kjent med en ny rase, og ikke minst Turbo på alle måter. Det å skulle gå i ringen med en ny rase blir også kjempe spennende.
 
Prazsky Krysarik (Tjekkisk Rottehund) er ikke en rase som er veldig utbredt enda, og vi skal ikke lengere tilbake enn til 2008 før den ble gokjent i NKK. Det at rasen er såpass ny gjør det bare mer spennende. Ikke er det mange individer av rasen heller, og på verdensbasis finnes det ikke mer enn ca 4000 registrerte hunder.

 

 

 

Kaisa

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Lilli

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Turbo

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Timon

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Meeko

Om meg

Stamtavle

Utstilling

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie