Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

 

Ja, så var det dette med å skrive litt om oss da. Dette er igrunn det jeg synes er det vanskeligste med hele greia med å lage hjemmeside. Vi heter da Bodil Fosseide Sellie og Marius Skancke, vi er begge 85 modeller og kommer begge fra Trondheim. Sammen har vi lille Trirl som ble født i mars 2012. Vi håper hun vil arve hundeinntressen til mamma og pappa og bli en super handler etterhvert. Vi bor nå i en enebolig med stor tomt på Jonsvannet i Trondheim. Her har hundene masse plass å røre seg på både ute og inne, og vi har skogen med fine turområder rett utenfor døra. Hagen er gjerdet inn så hundene får springe fritt så mye de vil.

 

Jeg (Bodil) er for tiden hjemmeverende pga av sykdom. Jeg vet lite om hvordan framtidsutiktene i forhold til sykdommen er, men håper på å kunne komme tilbake i jobb. Enn så lenge er jeg iallefall veldig glad for att jeg har hundene så jeg har noe å drive med om dagene. Jeg driver også med chinchilla, og har drevet med avl og utstilling av dette i nesten 10 år. Jeg har alltid vært veldig glad i dyr og det er vel igrunn bare plassen og tiden som begrenser att jeg ikke har en hel dyrehage her hjemme.

 

Jeg fikk min første pomme (Kaisa) 19 September 2008, og siden den tid har jeg blitt helt frelst både i rasen og alt som følger med den.

 

Marius hadde vel så å si ingen erfaring med pommer da vi ble sammen i oktober 2009, men det tok ikke lang tid før han også ble veldig glade i både Kaisa og Lilli. Ikke lenge etter mente vel også han att det hadde vært morro med en liten valp i huset og jeg tror han stortrives som pappa til lille Timon.

 

Ikke lenge etter vi fikk Timon i huset meldte Marius seg på agilitykurs sammen med Lilli, og det tok ikke lang tid før både kurs en og to var fullført med glans.

 

Kurs vi har gjenomført er :

 

Bodil : - Oppdretterskolen del2

Marius : - Agility I og Agility II

 

 

Kontakt oss »

 

  

Bodil@kaliti.net

   93214414

 

Vi skjekker mail hver dag, og svarer så fort vi kan.

 

 

 

 

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie