Pomeranians leaves paw prints in our hearts

 

Hjem

Om oss

Blogg

 

Våre hunder

Valper

 

Utstilling

Agilty

Daglig stell

 

Album

Gjestebok

Linker

Takk til

I forbindelse med denne hjemmesiden vil jeg også benytte muligheten til å lage en side der jeg kan takke mennesker som har bidratt på en eller annen måte i forbindelse med hundene. Det jeg har lært på den korte tiden jeg har vært i hundemiljøet er at det er utrolig mange herlige mennesker der ute, og bare det alene er nesten grunn nok til å fortsette med disse utrolig herlige hårballene.

 

I første rekke vil jeg takke Lillian  og Wiggo, både for å ha solgt meg Kaisa og senere Timon. Det er mye takket være dere to at jeg nå lider av uhelbredelig pomgalskap, noe jeg helt klart er meget takknemmelig for. De to herlige hundene dere her solgt meg har helt klart endret livet mitt på mange måter og jeg vet jeg kan ta kontakt når det er noe jeg lurer på. Dere er bare helt supre begge to!

I andre omgang er det ikke bare fra Lillian og Wiggo jeg har fått hund, jeg har jo også Lilli som kommer fra Janne. Tusen takk Janne, for en utrolig herlig liten frøken. Hun er bare helt kjempe god. Jeg ville ikke ha byttet henne ut mot noen annen pom i hele verden. Jeg trodde ikke jeg kom til å få lov til å kjøpe denne herlige frøkena å jeg ble utrolig glad når beskjeden endelig kom. Janne du er bare helt knall !

Jeg vil også legge til mamma og pappa på denne siden. Jeg er meget forsiktig med hvem som får passe hundene, men mamma og pappa er godkjent. De stiller opp og det er aldri noe problem å spørre om vi skal bort en dag. Veldig greit å vite at man kan spørre med god samvittighet. Tusen takk mamma og pappa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2010 - 2011 © Bodil Fosseide Sellie